Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Британці оприлюднили повну інформацію про новий Jaguar E-Pace

Вперше в історії компанія Jaguar буде випускати автомобіль власної марки за межами Британії, до того ж в базовій комплектації новий кроссовер E-Pace отримає лише передній привід. Оглянувши екстер’єр та інтер’єр новачка, багато експертів зійшлися на думці, що британський позашляховик пропонує компроміс між спортивним автомобілем та практичним міським транспортним засобом.

І все ж таки, британці вміють жартувати, бо коли вони заявили у конкуренти E-Pace німецький кроссовер Audi Q3, було добре видно посмішки присутніх журналістів та автомобільних експертів. Базова версія Jaguar E-Pace оцінюється у 32 тисячі євро! Декілька важливих і не дуже опцій піднімуть цю планку ще на 10 тисяч євро, тому назвати E-Pace бюджетним кроссовером язик не повертається. Розробляли новий паркетник з оглядкою на старшого брата модель F-Pace. В результаті у британців вийшов досить непоганий малюк, з виразним зовнішнім виглядом та ексклюзивним інтер’єром.

Виробництво Jaguar E-Pace стартує в Австрії поряд з Range Rover Evoque та Land Rover Discovery Sport, які використовують спільну платформу. Габаритні розміри кроссовера подібні до конкурентів, але автомобіль не виглядає маленьким. Вишуканий дизайн та правильні пропорції безумовно сподобаються європейцям.

Всередині E-Pace панує футуристична атмосфера, де грамотно поєднано класичний стиль та сучасні технології. На передній панелі зосереджено два TFT дисплея, перший виконує роль віртуальної панелі приладів на кшталт Audi, а другий 10,2 дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи з фірмовою оболонкою Jaguar InControl Pro. Також доступно програмне забезпечення CarPlay або Android Auto. Салон Jaguar E-Pace оброблений якісними матеріалами та відповідає високим стандартам преміум сегменту.

Двигуни нового E-Pace встановлені поперечно, через що в базі клієнти отримають лише передній привід. В залежності від рівня форсування 2-літровий дизельний мотор Ingenium видає від 150 до 240 к.с. Бензинова четвірка розвиває 250 або 300 к.с. при цьому середня витрата пального не перевищить 8 літрів на 100 км пробігу. Автомобіль має різні рівні оснащення, які називаються S, SE та HSE та R-Dynamic.

Поява Jaguar E-Pace на європейському ринку планується на осінь 2017 року…

 

 

21.07.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Британці оприлюднили повну інформацію про новий Jaguar E-Pace

Політика конфіденційності